Våra elektriker kan alla elarbeten

Du kan lugnt lägga alla dina el-projekt i våra elektrikers vana händer. Det gäller alla amper och höjder. Vår personal har inte bara AL-behörighet 0-1000V inom el. De har även utbildning som gör det möjligt för oss att göra heta arbeten, arbeten med liftar samt ställningar 0-9 m. Har du en äldre fastighet som behöver en översyn? Vill du installera golvvärme? Ska du bygga nytt och behöver någon som drar all el? Behövs det fler spotlights i badrummet? Inget är för stort eller för litet för våra elektriker. Om det är ett större projekt kommer vi gärna ut till dig och tittar i förväg. Om det är ett mindre projekt kan vi ordna det snabbt och lätt. Du kan helt enkelt lägga alla projekt som handlar om el-service i våra kompetenta och vana händer.

Företag eller privatperson

Det är viktigt för oss att inte göra någon skillnad på våra kunder. Därför ska du som privatperson få precis samma service som våra företagskunder, och vice versa. Det är viktigt för oss att du får information om vad vi tänker göra och vad det innebär för dig praktiskt och prismässigt. Vi lämnar gärna både referenser och en offert om du önskar det. Är du en privatkund kan vi även erbjuda ROT-avdrag, så fråga oss gärna om det när du kontaktar oss.

Garanterat arbete av elektriker i Nacka

Inte nog med ROT-avdraget, vi lämnar dessutom alltid en garanti på utfört arbete. Skulle det visa sig att något inte är korrekt utfört, eller att det inte blivit så som vi kommit överens om, då kommer vi tillbaka så fort som möjligt och korrigerar felet. Din kundnöjdhet är vår prioritet och därför är vi stolta över att kunna säga att vi har många återkommande kunder. Välkommen att kontakta oss!