feature-img

Ta hjälp av våra elektriker

Att arbeta med el är något man enbart bör göra om man är utbildad och certifierad elektriker. Om man jobbar med el utan att ha full koll på vad det är man sysslar med kan man nämligen utsätta både sig själv och sin omgivning för fara. Istället för att göra det bör du därför vända dig till en elektriker. En seriös elektriker med den rätta utbildningen har nämligen alltid full koll på vad som behövs för att kunna utföra arbetet på ett korrekt och säkert sätt. Det är precis sådana elektriker som du får tillgång till om du vänder dig till oss. Samtliga sådana som arbetar här har nämligen allt som krävs för att de ska kunna utföra sitt arbete på ett riktigt och säkert sätt. Det kommer du snabbt att märka om du väljer att anlita oss.

Miljövänliga lösningar

Bland de elektriska installationer som våra elektriker kan hjälpa dig med finner du miljövänliga lösningar som laddstolpar och solceller. Laddstolpar, eller laddboxar som de också kallas, används till att ladda el- och hybridbilar. Det går oerhört mycket snabbare att ladda din elbil med en sådan än vad det gör i ett vanligt eluttag. Solceller är i sin tur en energilösning som genererar elektricitet med hjälp av solen.

feature-img

Vi är baserade i Södertälje

Vi är en firma som är baserade i Södertälje. Nydalavägen 16 är vår adress. Du behöver dock varken bo eller vara verksam i Södertälje eller övriga delar av Stockholmsregionen för att kunna anlita oss. Vi erbjuder nämligen våra tjänster till kunder över hela Sverige. Vi finns därför tillgängliga för att hjälpa dig oavsett var i Sverige det gäller.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify