En elektriker till din tjänst

Behöver du hjälp av en elektriker så finns vi redo att rycka ut! Vår personal består av välutbildade och noggranna elektriker som inte bara har licens och erfarenhet utan även en noggrannhet och elsäkerhet som vi är mycket stolta över. Du kan lugnt lägga alla dina projekt inom elsidan i våra elektrikers vana händer. Det gäller även alla amper och höjder. Vår personal har inte bara AL-behörighet 0-1000V inom el. Vi har även utbildning som gör det möjligt för oss att göra heta arbeten, arbeten med hjälp av liftar samt ställningar 0-9m.  

Våra elektriker kan alla elarbeten

Har du en äldre fastighet som behöver en översyn? Vill du lägga in värmegolv? Ska du bygga nytt och behöver någon som drar all el? Behövs det fler spotlights i badrummet? Inget är för stort eller för smått för våra elektriker. Om det är ett större projekt så kommer vi gärna ut till dig och tittar i förväg. Men om det är ett mindre projekt så kan vi ordna det snabbt och lätt direkt. Du kan helt enkelt lägga alla projekt som handlar om el-service i våra kompetenta och vana händer.

Företag eller privatperson

Det är viktigt för oss att inte göra någon skillnad på våra kunder. Därför ska du som privatperson få precis samma service som våra företagskunder, och vice versa. Det är viktigt för oss att du får information om vad vi tänker göra och vad det innebär för dig, praktiskt och prismässigt. Vi lämnar gärna både referenser och offert om du önskar det. Är du en privatkund kan vi även erbjuda ROT-avdrag, så fråga oss gärna om det när du kontaktar oss. Inte nog med det, vi lämnar alltid en garanti på utfört arbete. Skulle det visa sig att något inte är korrekt utfört, eller att det inte blivit så som vi kommit överens om, då kommer vi tillbaka så fort som möjligt och korrigerar felet. Din kundnöjdhet är vår prioritet och därför är vi stolta att kunna säga att vi har många återkommande kunder inom alla våra segment. Välkommen att kontakta oss!