Personalstyrka med kunskap

För att du ska känna dig trygg kan vi presentera en personal bestående av professionella yrkesmän som håller sig uppdaterade gällande dagens regler. De utbildningar och certifikat som våra elektriker har inkluderar AL-behörighet 0-1000V, heta arbeten, liftutbildning samt ställningar 0-9m. Alla elektriker har certifikat som lätt går att kolla upp på Elsäkerhetsverkets hemsida. Som om det inte vore nog är vi glada över att kunna ge dig referenser på redan utförda arbeten om du önskar det.

img

Installationer och översyn

Behöver du hjälp med nyinstallation av el eller kanske en översyn över gamla elinstallationer? Då gör vi gärna jobbet åt dig. Vi tar med glädje hand om alla dina elprojekt oavsett hur stora eller små de är.

img

Åtgärdningarbete

Vi kan hjälpa dig med allt från att sätta in ett nytt eluttag till att installera golvvärme, spotlights eller solpaneler. Kontakta oss direkt för att få hjälp med akuta elproblem.

img

Felsökning

Misstänker du att det är någonting som är fel med elen där hemma? Vi kan då komma och göra en utredning för att hitta felet och även lösa det åt dig.

img

ROT-avdrag

Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför kan du som privatperson få rätt till ROT-avdrag på vårt arbete.