Våra tjänster

Vi är din lokala elektriker som kan hjälpa dig med alla dina el-projekt. Inget är för stort eller för smått för oss. Vi kan dessutom hjälpa dig med projekt inom alla amper och höjder. Våra kunder består av både företag och privatpersoner. Så mycket bredare kan ett elektriker-företag inte bli! Vi kan utföra elöversyn på din fastighet för att se att allt följer dagens standard och är korrekt utfört. En trygghet om du till exempel har en gammal fastighet som ska renoveras.

Personalstyrka med kunskap

För att du ska känna dig trygg kan vi presentera en personal som är professionella yrkesmän och som håller sig uppdaterade gällande dagens regler. Alla elektriker har certifikat som lätt går att kolla upp på Elsäkerhetsverkets hemsida. Men som om det inte vore nog så är vi glada att kunna ge dig referenser på redan utförda arbeten, om du önskar det. Vårt mål är att vara ditt lokala val när det kommer till elservice, så det är bara att ställa frågan så ger vi dig all information som du kan tänkas behöva.  

Utbildning som behövs som elektriker

De utbildningar och certifikat som våra elektriker har är: AL-behörighet 0-1000V, heta arbeten, liftutbildning samt ställningar 0-9m. Därför har vi allt som behövs för att kunna göra besiktningar, dra om gammal el, sätta in nya eluttag, installera golvvärme, spotlights eller solpaneler och mycket annat. Har du ett el-projekt som du vill ha hjälp med? Kontakta då oss redan idag! Våra elektriker står redo för att hjälpa dig.