Elektriker Nacka

Ta hjälp av våra elektriker

Att arbeta med el är något man enbart bör göra om man är utbildad och certifierad elektriker. Om man jobbar med el utan att ha full koll på vad det är man sysslar med kan man nämligen utsätta både sig själv och sin omgivning för fara. Istället för att göra det bör du därför vända dig till en elektriker.

En seriös elektriker med den rätta utbildningen har nämligen alltid full koll på vad som behövs för att kunna utföra arbetet på ett korrekt och säkert sätt. Det är precis sådana elektriker som du får tillgång till om du vänder dig till oss. Samtliga sådana som arbetar här har nämligen allt som krävs för att de ska kunna utföra sitt arbete på ett riktigt och säkert sätt. Det kommer du snabbt att märka när du väljer att anlita oss.

Miljövänliga lösningar

Bland de elektriska installationer som våra elektriker kan hjälpa dig med finner du miljövänliga lösningar som laddstolpar och solceller. Laddstolpar, eller laddboxar som de också kallas, används till att ladda el- och hybridbilar. Det går oerhört mycket snabbare att ladda din elbil med en sådan än vad det gör i ett vanligt eluttag. Solceller är i sin tur en energilösning som genererar elektricitet med hjälp av solen.

Denna typ av lösningar är inte enbart bra för miljön, de har även en positiv effekt för plånboken. Med en laddstolpe slipper du de höga bensinkostnaderna och med solceller kan du spara in stora summor på elräkningen varje år. Under särskilt soliga år kan du dessutom få ett överskott av el som du sedan kan sälja automatiskt på elmarknaden. Detta leder till en fin extrainkomst samtidigt som du gör en stor tjänst för klimatet.

Utöver att vi erbjuder installationer och ellösningar som är klimatsmarta i sig så har vi även som företag stort fokus på att vara så miljövänliga som möjligt. Detta speglar sig bland annat i våra arbetsmetoder samt vilka produkter vi använder oss av.

Elektriker miljövänlig Nacka

Vi är baserade i Huddinge

Vi är en firma som är baserade i Huddinge. Sjödalsvägen 15 är vår adress. Du behöver dock varken bo eller vara verksam i Huddinge eller ens denna sida av stan för att kunna anlita oss. Vi erbjuder nämligen våra tjänster till kunder över hela Stockholm. Vi finns med andra ord tillgängliga för att hjälpa dig oavsett var i Stockholm det gäller.

Utöver att vi arbetar över ett stort geografiskt område så vänder vi oss även till samtliga kundgrupper vilket bland annat involverar industrier, företag, bostadsrättsföreningar, kommunala verksamheter och privatpersoner. Oavsett vem du är och hur dina behov ser ut när det kommer till el kan du höra av dig till oss! Vi ser fram emot att förse dig med fackmannamässiga och kvalitetssäkra lösningar som står sig över tid.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify