Hur kan vi stå dig till tjänst?

Hos oss kan du få hjälp med en mängd olika ärenden relaterade till elektricitet. Det inkluderar bland annat de nedan.

services_icon1

Elinstallationer

Vi kan hjälpa dig med flera olika typer av elinstallationer. Det kan bland annat röra sig om sådana som behöver göras i samband med en badrumsrenovering, på ditt kontor, eller i din villa. Vi arbetar också mycket med klimatsmarta installationer, vilket bland annat kan röra sig om solceller eller laddstolpar. Vi kan även installera jordfelsbrytare.

services_icon1

Belysning

Vi kan också hjälpa dig med att installera alla tänkbara typer av belysning. Det spelar ingen roll om det handlar om belysning för bostäder, industrier, kontor eller idrottsanläggningar. Vi hjälper dig oavsett vilket och ser till att din vardag blir ljusare.

services_icon1.png

Felsökning

Om det är något med din elektricitet som inte fungerar som det ska kan vi genom att göra en felsökning ta reda på var felet ligger. När vi väl gjort det kan vi självklart också åtgärda det. Med oss blir felsökningen effektiv och noggrann så att du så snart som möjligt kan börja använda elen som vanligt igen.

services_icon1

Underhåll

Är det något relaterat till din elektricitet som är i behov av underhåll? Även det är i så fall något som vi kan erbjuda. Vi ser till att allt med din el fungerar på ett riktigt sätt.