Om oss på Lindgrens Elbyrå AB

Kanske behöver du en översyn av befintlig el som du misstänker är feldragen eller som kanske är gammal? Eller så har du något nytt projekt som du behöver hjälp med? Vad du än behöver har vi mycket duktiga och välutbildade elektriker som står till din tjänst. Vi är så pass noga med att du ska känna dig trygg att vi endast har elektriker anställda som är uppdaterade om alla byggnormer och inom elsäkerhet. Alla innehar dessutom personliga certifikat så att ni kan känna er extra trygga med oss.

Kundnöjdheten – vår prioritet!

Vilket projekt vi än antar gällande amper eller höjd sätter vi din kundnöjdhet i första hand! Till skillnad mot vissa andra företag arbetar vi både mot företag och privatkunder, men vi gör ingen skillnad däremellan. Du som kund kan oavsett alltid veta med dig att vi gör vårt bästa för att ge dig bästa möjliga hjälp.

Stort som litet

Har du ett litet el-projekt som aldrig blir gjort? Eller har du ett stort projekt där elen ska dras i en hel byggnad? Vi kommer glatt och hjälper dig vare sig det rör sig om en timmes eller flera veckors jobb. Kontakta oss idag så bokar vi en tid direkt.