Om oss

Vi är din partner när det gäller elektriska installationer. Vad du än behöver så finns vi där med rätt kompetens och ett glatt humör. Kanske behöver du en översyn av befintligt el som du misstänker är feldragen, eller som kanske är gammal? Eller så har du något nytt projekt som du behöver hjälp med inom området. Vad du än behöver så har vi mycket duktiga och välutbildade elektriker som står till din tjänst. Vi är så pass noga med att du ska känna dig trygg att vi endast har elektriker anställda som är uppdaterade om alla regler inom byggnormer och elsäkerhet. Alla innehar dessutom personliga certifikat så att ni kan känna er extra trygga med oss.

Kundnöjdheten – vår prioritet!

Vilket projekt vi än antar gällande amper eller höjd så sätter vi som prioritet nummer ett: din kundnöjdhet! Till skillnad mot vissa andra företag så arbetar vi både mot företag och privatkunder, men vi gör ingen skillnad däremellan. Du som kund ska oavsett alltid känna att vi gör vårt bästa för att hjälpa dig så fort som möjligt. Vi gör därför vårt allra bästa för att utföra ditt uppdrag på bästa möjliga sätt.

Stort som smått

Har du ett litet ettrigt el-projekt som ligger och aldrig blir gjort? Eller har du ett stort projekt där elen ska dras i en hel byggnad? Vi kommer glatt och hjälper dig vare sig det rör sig om en timmes jobb eller flera veckor. Kontakta oss idag så bokar vi en tid direkt.